contact@divadio.ro
0724 310 400

Cosul dvs. este gol

Te pregătești să devii mămică? Felicitări! Ești însărcinată, iar aceasta este o perioadă minunată, de care meriți să te bucuri din plin, fără a simți dureri sau disconfort! Pentru că știm cât este de important pentru tine ca această perioadă să decurgă cât mai firesc și să fie lipsită de griji, venim în întâmpinarea ta cu centura DivaDio , o centură de maternitate special concepută pentru a avea grijă de tine. Realizată din materiale de calitate, rezistente și durabile, care permit pielii să respire, centura DivaDio este o centură care îți oferă confortul și suportul necesar în această perioadă plină de transformări, fiind potrivită datorită texturii materialelor chiar și pielii sensibile. Centura pentru gravide DivaDio te ajută să te simți în largul tău în perioada sarcinii, fără a-ți face griji cu privire la durerile de spate sau durerile musculare. Datorită materialelor de calitate ea nu va aluneca de pe suprafața corpului și nici nu va crea un disconfort vizual atunci când o porți. Centura de maternitate DivaDio- din grijă pentru tine!
Pret vechi: 199.00 Lei
Pret: 119.00 Lei


1.Poziționează centura în jurul abdomenului, punând partea din bumbac în față.


2.Se fixează cu sistemul de închidere tip Velcro, ajustând-o pe corp în funcție de nevoi.


3.Centura trebuie să aibă o poziție oblică, mai ridicată în spate pentru a putea realiza eficient susținerea burticii.


 

Te invit să descoperi beneficiile centurii de sprijin DivaDio și vei vedea că perioada sarcinii este acum atât de ușoară, încât vei putea fi activă până în ultimul moment.

Caracteristici
-Elasticitate și flexibilitate foarte bună, rezistentă la multe purtări. -Material inovator fabricat dintr-un mix de bumbac și spandex care permite pielii să respire și in același timp vă oferă protecție. -Material confortabil, usor și elastic, care se adaptează la formele corpului. -Este foarte confortabilă indiferent de poziția gravidei: în picioare, șezând sau culcată. -Este ideală pentru uzul zilnic, dar și pentru exercițiile fizice din timpul sarcinii. -Se pune și se scoate cu usurință, putând fi ajustată în funcție de dezvoltarea sarcinii, datorită sistemului de închidere tip Velcro. -Mărime universală.
Pret vechi: 199.00 Lei
Pret: 119.00 Lei
Comanda instant - CENTURA DE MATERNITATE DIVADIO - Din grija pentru tine

Email Telefon

DE CE SA ALEGI CENTURA SUPORT DIVADIO?
  • 👉Dacă ai luat prea multe kilograme în sarcină.
  • 👉Dacă ai de stat multe ore în picioare zi de zi.
  • 👉Dacă reții multe lichide și burta, pur și simplu, a „explodat”.
  • 👉Dacă porți o sarcină multiplă.
  • 👉Dacă ai intrat în sarcină cu o postură greșită a coloanei și nu reusești să ți-o reglezi (păstrezi acea formă cambrată a coloanei vertebrale în zona lombară, curbura care se va accentua tot mai mult pe măsura ce burta va creste)
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DIVADIO STORE S.R.L., CIF: 39971440, Reg.Com: J13/2758/2018

divadio.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.