contact@divadio.ro
0724 310 400

Cosul dvs. este gol

Despre noi

DivaDio  a luat naștere, așa cum o spune și sloganul, din grijă pentru fiecare dintre voi.❤

Ne axăm în principal pe noțiunea de confort și calitate, pentru a oferi femeilor aflate în timpul sarcinii posibilitatea de a exploata la maximum noțiunea incipientă de maternitate.

 

DivaDio este un brand cu vechime pe piața din SUA, iar țelul nostru este acela de a ne dezvolta cât mai mult, aducând acum și în Romania centurile de maternitate deja cunoscute în lumea întreagă pentru beneficiile lor.

 

Ne motivează mulțumirea clientelor noastre și credem cu tărie în ideea de a oferi viitoarelor mame posibilitatea de a se bucura de o viață normală chiar și în timpul sarcinii, atunci când organismul este supus unor modificări dificil de gestionat.

 

Pentru că vorbim despre copii, despre perioada sarcinii, despre trăiri diafane și fluturași în burtică, imaginea care ne reprezintă este cea a păpădiei. Legenda păpădiei este o poveste care ne inspiră și care ne întărește convingerea că trebuie să ne bucurăm de lucurile care contează cu adevărat. De aceea, produsele noastre, centurile de maternitate DivaDio sunt cu adevărat ajutorul de care are nevoie orice femeie atunci când se pregătește să devină mamă.🤰

 

DivaDio este mai mult decât un magazin care oferă produse pentru gravide, este un brand născut din grijă pentru tine.

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DIVADIO STORE S.R.L., CIF: 39971440, Reg.Com: J13/2758/2018

divadio.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.