contact@divadio.ro
0724 310 400

Cosul dvs. este gol

Politica de ReturnarePoti returna produsul comandat in termen de 14 zile ,  nu numai fiindca este o obligatie legala conform OUG 34/2014, dar si pentru ca vrem ca tu sa fii fericita de produsele noastre si de  relatia cu echipa DivaDio.ro.

Cum calculezi perioada de retur?

Cele 14  zile de retur (calendaristice) se calculeaza incepand cu ziua in care tu sau o persoana pe care tu ai desemnat-o sa primeasca coletul a intrat in posesia produsului

Persoana care primeste comanda este diferita de angajatul firmei de transport care livreaza coletul, iar termenul in care poti returna produsele comandate expira dupa perioada de 14 zile, asa cum am descris mai sus.

Procedura de retur simpla ca tu sa fii multumita!

Daca produsele nu iti vin sau nu esti multumita din diferite motive poti sa le returnezi in cele 14 zile calendaristice, fara sa fii obligata sa ne justifici motivul returului.

Ne dorim sa pastram relatia cu tine cat mai simpla, asadar am conceput trei pasi simpli pentru returnarea produselor  DivaDio.ro:

1.    Ne contactezi la 0724310400  sau email la contact@divadio.ro. Veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.  

 

2.    Ne dorim sa iti fim alaturi, dar pentru a pastra calitatea si fluxul produselor, te rugam ne trimiti produsul ambalat corespunzator, nepurtat, fara mirosuri, cu eticheta originala si documentele pe care le-ai primit odata cu acesta.

Coletul il trimiti la SC DIVADIO STORE SRL,str.Bogdan Voda nr.69,900613 Constanta, Romania. Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra.
Deoarece nu avem contract cu Posta Romana, va rugam sa NU livrati prin Posta Romana. Societatea noastra nu va fi raspunzatoare pentru aceste colete.

DivaDio Store SRL nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.

3.     Chiar daca nu esti obligata sa ne justifici motivul returului, pentru ca ne dorim o relatie cat mai buna cu tine, ne poti scrie la  contact@divadio.romotivul pentru care ai returnat produsul si cum putem fi mai buni si mai aproape de tine.

 

Contravaloarea returului

Contravaloarea produsului returnat poate fi restituita prin returnarea contravalorii intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului. In cazul alegerii acestei metode, va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.


 Plata expeditiei de retur

1. Plata de catre DivaDio Store.ro se va face in urmatoarele situatii:
- Alt produs decat cel comandat.
- Alta culoare decat cea comandata.
- Alta masura scrisa pe ambalaj decat cea comandata.
- Defect de fabricatie.
- Produse deteriorate.
2. Plata de catre consumator se va face in urmatoarele situatii:
- Orice alta situatie care nu se incadreaza in punctul 1.

In cazul returului din motive ce nu țin de Divadio Store dacă transportul a fost achitat de DivaDio Store, se va retine contravaloarea transportului și a comisionului bancar plătit de DivaDio Store atât pentru încasare cât și pentru plata

 

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DIVADIO STORE S.R.L., CIF: 39971440, Reg.Com: J13/2758/2018

divadio.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.